Ons werk

In uitleganimaties van Animatwork wordt jouw boodschap, product of dienst op een frisse en helder manier uitgelegd. De mogelijkheden en voordelen van een animatie zijn eindeloos.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het maken van een animatie?

De duur van het realiseren van uitleganimaties is afhankelijk van de complexiteit. Doorgaans kun je er van uit gaan dat het maken van een animatie, van concept tot realisatie, ongeveer drie weken duurt.

Wat kost het om een animatie te laten maken?

Animatwork werkt met drie animatiestijlen. Elke stijl heeft een eigen prijsklasse. Deze animatiestijlen met bijhorende prijsklassen zijn te vinden op de prijsindicatie pagina.

Wat is het proces van een animatie laten maken?

Wij werken altijd met een vaste werkwijze. Het begint met een vrijblijvend gesprek waarin ideeën, wensen en mogelijkheden worden besproken. Vervolgens wordt er een script geschreven, een voice-over en een animatiestijl gekozen. Aan de hand van het script wordt de uitleganimatie opgebouwd.

Hoe weet ik vooraf hoe de animatie er uit komt te zien?

Tijdens het bepalen van de animatiestijl krijgt u al een indicatie hoe uw animatie er uit komt te zien. Vervolgens tekenen wij de illustraties. Desgewenst kunt u al inzicht krijgen in deze illustraties voordat het geanimeerd is.
Animatwork stuurt standaard een 10 a 15 seconden versie zodat u tijdig al een indruk krijgt van uw animatie.

Is het ook mogelijk om uitleganimaties in een andere taal te laten maken?

Een animatie kan in vrijwel elke taal worden gemaakt. Dit geldt voor zowel de voice-over als de ondertiteling.