Animatie laten maken

Een animatie dat aansluit op jouw wensen en budget

Animatie laten maken

animaties & infographics

Een animatie is dé manier om een complex proces, product of dienst uit te leggen. Animatwork is een animatiestudio die de focus legt op de effectiviteit. Doordat wij op een effectieve manier gebruik maken van illustraties, vormen en bewegingen wordt de uitleganimatie toegespitst op de juiste doelgroep. In veel gevallen wordt de boodschap in 60 tot 90 seconden overgebracht aan de kijker. Dit doen we geheel in de stijl van jouw merk.

Vandaag de dag zijn er meerdere benaming voor een animatie: lees hier meer over explanimations en explainer video’s.

Onze aanpak

dat volledig op jouw wensen aansluit

Het creëren van een animatie gebeurt op papier en digitaal. Het voordeel hiervan is dat er geen filmlocatie afgehuurd hoeft te worden. Met een stevige regenbui kan er prima een uitleganimatie gerealiseerd worden. Met andere woorden: niets houdt het animeren tegen! Animatwork heeft het gehele proces in eigen handen. Alleen het inspreken van de voice-over besteed ik uit. Wij beschikken over een groot netwerk met professionele stemacteurs.

Kosten van een animatie

een animatie dat aansluit op jouw budget

De kosten van een animatie zijn erg uiteenlopend. Wij maken de animaties altijd op maat. Dat wil zeggen dat de animatie helemaal naar jouw wens aan te passen is. Echter zijn er veel factoren die invloed hebben op de kosten. Denk hierbij aan de lengte van de animatie, de complexiteit, voice-over, muziek en geluidseffecten. Doordat wij animaties in veel verschillende stijlen kunnen maken en een netwerk met zowel met bekende als onbekende voice-over hebben, kunnen wij de animatie op jouw budget laten aansluiten.

Publicatie

op jouw website, social media of offline…

Zodra de animatie klaar is, is het zaak om het te publiceren. Dit kan natuurlijk op uw website en social media kanalen. Hierbij is het belangrijk dat de animatie het juiste formaat heeft, niet te lang duurt en een ondertiteling bevat. Elk medium vraagt om een eigen aanpak qua publicatie.

 

Contact

Let's work together!

We helpen je graag met het overbrengen van jouw complexe boodschap.

Jouw animatie, jouw project

Vertel ons alles over je product, dienst of proces.

Al een idee?

Heb je al een idee voor een animatie? We luisteren graag!

Publicatie

Wij denken met je mee waar jouw animatie gepubliceerd moet worden en hoe de animatie het beste tot zijn recht komt.

+31 050 211 36 43

Contact