Animatie laten maken

Wilt u een animatie laten maken? In een uitleganimatie wordt jouw boodschap, product of dienst op een frisse en helder manier uitgelegd. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos!

Frisse, duidelijke animaties

Een animatie is dé manier om een complex proces, product of dienst uit te leggen. Animatwork is een animatiestudio die de focus legt op de effectiviteit. Doordat wij op een effectieve manier gebruik maken van illustraties, vormen en bewegingen wordt de uitleganimatie toegespitst op de juiste doelgroep. In veel gevallen wordt de boodschap in 60 tot 90 seconden overgebracht aan de kijker. Dit doen we geheel in de stijl van uw merk.

De grootste voordelen

Het creëren van een animatie gebeurt op papier en digitaal. Het voordeel hiervan is dat er geen filmlocatie afgehuurd hoeft te worden. Met een stevige regenbui kan er prima een uitleganimatie gerealiseerd worden. Met andere woorden: niets houdt het animeren tegen! Animatwork heeft het gehele proces in eigen handen. Het inspreken van de voice-over besteden wij uit. Daarvoor maken wij gebruik van een groot netwerk met professionele stemacteurs.

Kosten van een animatie

De kosten van een animatie zijn erg uiteenlopend. Wij maken de animaties altijd op maat. Dat wil zeggen het helemaal naar uw wens aan te passen is. Op maat gemaakte animaties zijn echter wel een stuk bewerkelijker dan animaties die al deels voor gemaakt zijn. Doordat wij onze animaties op maat maken betekent het ook dat de lengte en complexiteit een rol spelen bij de kosten.

Publicatie

Zodra de animatie klaar is, is het zaak om het te publiceren. Dit kan natuurlijk op uw website en social media kanalen. Hierbij is het belangrijk dat de animatie het juiste formaat heeft, niet te lang duurt en een ondertiteling bevat. Elk medium vraagt om een eigen aanpak qua publicatie.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het maken van een animatie?

De duur van het realiseren van een animatie is afhankelijk van de complexiteit. Doorgaans kun je er van uit gaan dat het maken van een animatie, van concept tot realisatie, ongeveer drie weken duurt.

Wat kost het om een animatie te laten maken?

Animatwork werkt met animatiestijlen. Elke stijl heeft een eigen prijsklasse. Deze animatiestijlen hebben allemaal een eigen prijsklasse.

Wat is het proces van een animatie laten maken?

Wij werken altijd met een vaste werkwijze. Het begint met een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek bespreken we ideeën, wensen en mogelijkheden. Deze ideeën en wensen worden vertaald naar een script. Aan de hand van dit script wordt de animatie opgebouwd.

Is het ook mogelijk om een animatie in een andere taal te laten maken?

Een animatie kan in vrijwel elke taal worden gemaakt. Dit geldt zowel voor de voice-over als voor ondertiteling.